Bedrijfsprofiel


De Mooij fietsen, al jaren een vertrouwd adres!

In 1966 starten Kees de Mooij sr. samen met zijn zoon Hans zijn winkel aan de Korte Parkstraat in Bergen op Zoom. Zij verkochten en repareerde hier alleen bromfietsen.
Na een verhuizing naar het Zuivelplein zetten Hans samen met zijn vrouw Yvonne de zaak verder voort en op deze locatie werden ook de eerste fietsen verkocht. Nu meer dan 50 jaar later zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Tegenwoordig zijn wij gevestigd aan de Zuid-Oostsingel 43 te Bergen op Zoom.

Wat bieden wij onze klanten

Wij zijn de specialist op het gebied van e-bikes, speed pedelecs, stadsfietsen, tourfietsen en kinderfietsen. In onze grote showroom van 850 m2 bieden wij u een grote collectie topproducten die wij ruim presenteren.

Grote collectie nieuwe fietsen

Wij zijn official dealer van de volgende fietsmerken:Gazelle, Batavus, Koga, Cortina, Pegasus, Riese und Muller, Urban Arrow, Alpina en Puky

Gebruikte fietsen

Naast nieuwe fietsen hebben wij ook mooie gebruikte fietsen in ons assortiment.
Klik hier voor ons actuele aanbod

Persoonlijk advies

Door het ruime aanbod is het soms moeilijk een goede keuze te maken. Ik onze winkel nemen onze verkoopspecialisten de tijd voor u en luisteren wij goed welke eisen u stelt aan uw nieuwe fiets. Door hun kennis van de producten, specificaties van de fiets en assortiment kunnen ze samen met u de perfecte fiets voor u vinden.
Voor de juiste zithouding meten wij u in de winkel op met ons Bodyscanning fietsmetingssysteem. Met behulp van een lazer en speciale software bepaald de computer nauwkeurig de juiste maat en instelling van uw nieuwe fiets Lees meer

Onderhoud en reparatie

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs helpen u graag. Samen plannen ze met u een afspraak wanneer het u het beste uitkomt.
Zodat u uw fiets niet lang hoeft te missen. Ook beschikken wij over leenfietsen die u tijdens uw reparatie of onderhoud gratis kunt gebruiken. 
Lees meer